Thursday, November 20, 2008

Thankz Frenz

Juz wanna say thanks to a few my truly frenz.. korang sentiasa ada setiap waktu aku perlukan seseorang, sedangkan korang pun bz ngn keje n masalah masing2... walaupun korang marah n suka membebel kat aku tp korang masih layan aku bila aku rs down...

Fara d teddy

Fara... thanks sbb slalu teman aku dan sentiasa bsama aku walaupun bila ko cuba nk pujuk2 aku ko kne buli balik ngn aku... dah tu sifat aku... jgn r ko kici ati k... ko sentiasa bjanji tuk bsama aku susah dan sng, (ni blh d ragukan nie)... tp klaka... dlm aku sedih2 aku lak kne pujuk ko.. kdg2 tbalik.. kita ni mmg spesis bmasalah kot... siyes aku konpius..ptt la org kata kita kembar... hu3 aku xnk kembar ngn ko...

teka..mn 1 miela? - bsama best frenz katanya

Miela.. thanks sgt2 walaupun sbk ngn delegates dr luar dan terbaru dr Afghanistan... tp ko ttp cuba luangkan ms utk dgr n jmp akk... tp siyes, tawaran ko utk akk join g genting bsama delegates tu x dpt akk penuhi atas sbb2 ttentu (hik3 rasa2 ko pn tau nape)... x tau cmne nk ckp sbb akk amat2 hargai khadiran n keikhlasan ko bkwn ngn akk... and thanks sbb ko ngn fara snggp nk teman akk bln 12 nt...

Aziah... dr UTM smp skrg kita ni asyik sama jek kan... bocan r.. ahaks.. apepun thanks sbb walaupun ko dh berniat nk luku n bg penampo kt aku tp ko msh gak layan aku... I'll be strong... sian ko..bz2 ngn keje pon kne layan aku... tp dulik pe aku sbb kalo ko x layan aku ko pun xd keje nk wat... aku tau ko suka mngular (padahal aku benonya)... ahaks

syam... thanks 2 be my side walaupun sentiasa poyo

Syam... walaupun kita jauh dan hanya bhubung sms n email... lu tetap siap sedia ada bila gua perlukan... tp ugutan lu tu amat2 gua hargai dan akn dpertimbangkan... (gle, x pasal2 kne ugut)..tp amaran keras dr gua..kalo nk kne parang ngn gua meh r ngadu kt family gua, yg gua nangis2 lg..hik3.. tau lu amik berat...

Aman... dgr nama pun dh rs aman...he3... kenalan baru tagged yg slalu memberi ayat2 perangsang...sbb Aman juga br khilangan satu2nya abg kandung pd raya ke-7... kekuatan Aman wat akk blaja tuk jd sekuat Aman... menjaga ibu bapa serta keluarga arwah... thanks atas kiriman coklat eh... ada mbr dh nk pow...

Tak lupa buat seluruh keluarga Fara@ayusolo, terima kasih atas segala kebaikan serta penerimaan khadiran sy br2 ni... saya x tau nk ungapkan ngn kata2.. apa yg pasti sy amat2 mghargai dan terharu atas sokongan yg diberi...

Buat Shafiq, abg Sazly, Eida, Mieza, Satish n Desmond.. walau dr kejauhan, korang x putus2 memberi sokongan dan kekuatan... biarpun secara jauh... tp pd aku sume tu dh cukup wat aku rs sedikit terisi... hu3..


mieza n family

buat eida - tahniah atas kelahiran seorang bayi yg sihat dan comel pada 15 Nov 2008... aku kt Melaka ms terima msg tu
buat mieza - semoga khadiran kandungan ke-2 ni, dimurahkan lg rezeki dan d beri kbahagian

2 comments:

Sazly Salfarina said...

Mekasih juga pada Dura yang masih anggap kite ni kawan, walaupon hampir 5 tahun kita terputus hubungan (ke 4 tahun, ke 6 tahun?). Apapun, harapan kali ni kite tetap berkawan hendaknya, walaupun hanya melalui blog.

InsyaAllah, kenangan sejak zaman persekolahan dulu membuatkan kite tak lupa pada Dura yang ape ye... ganeh, poyo dan macam-macam lagi la. hehe... suke nak menang, tu je la dia.

Kite bersyukur yang dura tabah menghadapi segala ujian. Hanya sokongan yang dapat kite berikan, walaupun jauh di negara encik mohd kang ga ru abdullah dan cik nur ko ah la abdullah. InsyaAllah balik nanti kite belikan dia fridge magnet iye. Hehe... duit dah kurang la beb. Tu je yg murah... haaaa, jangan nak demand lebey lebey, tepuk dahi tu kang

AiKHaL KHaiRa said...

cait.. bawak la encik kang garu2 tu barang sekor dua tiga ke..

oiitt ble lak gua ganeh? x lh smpn rahsia tol r... gua dak bek tau...

ilang ingatan? dh 6 taun x contact... last jmp pun ms weeding kamu tu... tepuk dahi sndiri dlu r br tepuk dahi org, hik3.. blk nt bg tau eh