Wednesday, November 19, 2008

My Trip - Continued My Plan

Tepat jam 10 pg..aku ngn Fara memulakan pjalanan ke Pejabat Pos.. he3 nk amik ceklat, yea2.. lepas tu br g PJ... Encik Sarjan xd, suh dtg senin, tp ada perkara yg wat kami x brp pueh ati kt sana... apa dia? hu3 paham2 sndiri r...
he3.. cuba teka apa dlm box ni?
Kasut???
Lor.. kan dh kata nk amik ceklat td... thanks Aman

kul 12, br gerak ke destinasi yg dirancang.. tetiba... gilak, cmne leh lupa cuti sekolah dh mula... tp tara apa, pjalanan perlu jgk dteruskan...
he3.. tu sure alik kmpg tuh

otw tu aku nmpak ni...suka2...
tingat aku pd seseorang..he3

sampai Melaka, tetiba abg gue ajak g kenduri umah kwn kak chik. skali lg gle seh, aku pakai jeans jek. smp sana mmg segan nk makan sbb aku x knl sesapa pon... tp dh djemput aku makan gak r...

blk tu terus siap2 sbb kul 5.30 dh janji nk ke Muar laks... dh alang2 kt Melaka, memula plan nk g Disember. Dalam kul 6.15 kami sampai ke Tanah Perkuburan Bukit Kangkar, melawat pusara seorang teman yg telah dijemput kembali ke sisi yang Maha Pencipta...
aku pn org Tangkak benornye.. cm balik kpg lak
kebetulan malam tu keluarga arwah ada membuat tahlil, thanks fara@ayusolo sbb menjemput saya ke sana... akhirnya aku dapat tunaikan janji biarpun tnpa arwah d cc... sebak aku rs sbb aku x sangka aku ke sana bila arwah dh tiada...aku benar2 terharu atas penerimaan keluarga besar ni... x tau cmne nk aku ungkapkan ngn kata2... Insya'Allah waktu2 tu xkan dilupakan...
benti semata2 nk amik pic pokok ni..he2
mlm tu drive ke Melaka, nk alik KL mmg dh x larat.. maleh kaco achik cause dh mlm.. maksu pon ada kt sana, bsk je r jmp, so juz cr tpt n lepak2... ingat nk tgk Madagascar 2, tiket sume dh beli tp tetiba rs maleh sesangat, mata pn bengkak... so Fara je g, aku titon kt bilik.... zzzZZZzzz

5 comments:

goooooood girl said...

your blog is very good......

lilysakurin said...

huhu...wa kena paksa bg komen...
blogger ni tipu, sebelum dia titon dia tepon wa..kecoh tol...sib bek wa tak titon laie time tu..

AiKHaL KHaiRa said...

uhuk.. cik mila@lily, 2 pn mau kecoh ke? lu kaco gua diam jek.. kata x lh tdo..bdk men guli la apa la...

lilysakurin said...

ecece...dengki ar tu tak ajak dia men sama...cait! tau dah kamu tu..

AiKHaL KHaiRa said...

x kose teman... kamu pn x tau sape main itu guli2..seram tu