Tuesday, November 18, 2008

Check up Senyum Leh ke?

Baru2 ni teman mbr aku g hospital... perghh gila sebeban ubat2 dia.. stok setaun ke apa ke x pulak aku pasti... hik2 lama tol nk tngu dia bg pic ubat2 dia tu...
antara obat2 yg berjaya dirakam...

sejak dua menjak ni, aku pun dh mula rs x sihat... slalu sakit2 kpala n tengkuk, sure tekanan darah aku naik balik... aku ni mn lh tension sikit, mula la naik tekanan darah + migrain yg kronik... so miela sibuk ajak g wat check up... errmm aku kata "tgk la keadaan"... tp bila "tgk keadaan" mbr aku yg terlalu byk ubat2an dia, takut lak aku... penyakit zaman skrg ni pelik2, suka sgt cr mangsa... kalah org wat sales... target slalu kne.. gila r.. tp malas nk pk... lg pk lg tinggi tekanan darah aku nt... nt r ek miela.. taun depan ke

kalo nk check up pon... aku nk check senyum aku.. org kata akhir2 ni aku snyum cm sedey jek... padahal rs cam dh abis ceria dh... kalo x lh gak... aku suh doc tu wat operation, bia sentiasa tersenyum... perghh cm badut plak.. adus. finin2... any idea???

4 comments:

pyejal said...

cuba g kat youtube
search "carrot song"..
nanti senyuman akak kembali pulih!

AiKHaL KHaiRa said...

hik3.. cmne akk nk dgo kt opis ni? asyik lagu jiwang jek.. akk nangis kang br diorang tau..he3

kt umah lak x mpt bkk.. kul 9 je akk dh blackout...

lilysakurin said...

utk pengetahuan para pembaca, umah blogger ni jauh di kwsan pedalaman, elektrik tak stabil so selalu la terjadi kejadian blackout tu..sekian laporan berita..hehe..

AiKHaL KHaiRa said...

Mila.. tu r prasan lg jd Mila AF5, dh den koba den yg blackout bkn letrik kt umah den tu... letrik tu kalo den x baya bil pun Insya'Allah ada lg ... hik3 pndalaman pon xpe janji rock!!!