Sunday, October 19, 2008

MaKaN-MaKaN

Al-Fatihah Buat Arwah Zaharah@Rokiah Abd Aziz & Arwah Ahmad Khalil Musah

Semalam..konon2nya ingat nk mula meniti semula kehidupan lama yang baru aku tinggalkan.. so, dgn sepenuh tenaga yg ada aku drive ke cheras, umah akak aku.. konon2 nk g makan chicken chop kt Cheras Perdana... Dengan semangat yg tinggal sisa2 ni aku harap dpt la aku isi kekosongan perut aku(skrg ni xd selera mkn sgt)..

So, sampai2 jek terus tengok menu... masing2 pun order la,,, memula Luqman ank sdara aku yg sulung order nasi goreng kampung+telur dadar..uiks feveret aku tuh tp sbb dh niat nk mkn chicken chop.. aku x order la.. so Ammar (yg no 2) dgn tenang order chicken chop, org tu ckp.. "ayam xd la dik, brg byk x sampai" .. tgk muka adik lak aku tgk cm tensen jek.. speggethi mmg dh akk aku x wat sbb nk mkn luar kononnya.. so order fish n chip ..xd gak..uikks.. errmm abg ipar aku mls nk layan terus order nasi goreng ikan masin.. Ammar oder Nasi Goreng Pattaya, kakak aku nasi goreng thai.. aku ngn adik aku? ahaks order sama cm Luqman...riak gle muka abg ipa aku ada nasi goreng ikan masin..tetiba..."bang, ikan masin xd la" uikkss... apa da.. sume xd..dgn control macho, abg ipa aku order sama ngn kitorang..ahaks...

sambil tunggu order sampai, we all try nk order bnda lain..tnya satay..pn xd..tnya udang goreng tepung...pun xd..tetiba akk aku teringat cite Senario yg Shanie order kt Azhar Sulaiman...sume xd... hu3 sebijik la plak... tgh2 cuba terima hakikat sume xd..tetiba.."akk, teh halia xd la..." hu3.. rs mcm nk hantuk kpala kt meja je masa tu... last2 ank buah aku sound kitorang.. "kalo x nk kecewa, jgn tnya apa2 lg.." hu3.. padahal mlm sblm tu depa mkn semua ada..tu r kan kalo dh bkn rezeki kn...

Sorry r xd pic nk letak sbb dh tlalu kecewa sgt..kalo letak pon korang x heran sbb xd bnda menarik..hu3... Last2 abg ipa aku mnta no tel kedai senang kal dulu sblm dtg... skali dia jwb..."bang telefon je ada, line xd" aduisss..mau pitam aku cmnie...

K r dh byk sgt aku coretkan... to my frenz..sorry x dtg u all nye wedding n open house.. still need time la... yg menjenguk aku di rumah..thanks sesangat.

1 comment:

My Life said...

ros

di sini lorrr...
sihat ko?
sabarla
nak wat camne. takde rezeki.
mst ada hikmah di setiap kejadian kan????