Monday, December 15, 2008

LaNGKaWi - PaRT 2

hu3...smp langkawi aritu dh lewat..check in hotel pon dh kul 10p.m... aku x pk apa dh.. aku nk mandi ngn mkn jek... mndi ngn makan... tu je ada dlm kpala aku...

so sesampai hotel, kne tunggu diorang uruskan bilik... kitorang check in kt Lagoon Resort. ni la muka2 penat tp msh rs cun tuk bergambo...
Maha menghayati Mahsuri Delight...sedap ooo
Wan n Maha menghayati mknan memasing...walau penat lh snyum lg tu

Lepas makan ni la perjalanan ke bilik plak... kne naik buggy car..Maha punya r suka..knp? aku pon x tau


ni la objek yg aku amat2 perlukan mlm tu

Tapi tujuan aku ke langkawi bkn tuk bercoti2 M'sia..aku ada keje key... so ni la dia keadaan aku di City BayView

kebetulan mbr aku Mila pun ada Family day kt Langkawi, tp sbb bz nye pasal mmg x sempat jmp... so ahad pagi tu aku blk KL dh sbb sepatutnya aku kne ikut GM aku bg training kt Putrajaya, tp dh reschedule.... hu3, kalo x mgkn smpt kn Mila...

4 comments:

yayafrdz said...

waahhh...langkawiii....ni yg mcm nak honeymoon sini nihhh....huhuhu

AiKHaL KHaiRa said...

sila2... tgh ada pakej tu... lg pon sana x ujan skrg ni... so sesuai rasanya..hik3.. nk itot lh???

Topie said...

dah lama x pegi lgkawi..pegi pun 6 thn dulu...masih cantik kah lgkawi??

AiKHaL KHaiRa said...

Langkawi??? cantik sgt2.. tp msh ada lg pembangunan yg sedang dbuat.. ms musim tengkujuh ni besh g sana, sbb x ujan... :p