Tuesday, March 17, 2009

LePaS AziE..SuNiT PLaK BiKiN HaL...

He3... mengupdate lg kisah d penyiaran 49...

dulu sebelah umah sewa tu, ada sebuah kuarga yg duduk, Pak Haji ngn Mak Haji. Tau la bebudak pompuan ni, sosial la sikit ble dh duk menyewa, tp sebab segan ngn kuarga ni, we all control2 alim gak r...

so ada 1 kejadian yg mencemarkan kedaulatan we all, ms tu tnggal Sunit ngan sape ntah bedua kt umah. so adalah org bagi salam..sore lelaki so ngn selamba Sunit jawab salam dr dapur (bz memasak kunun) 3x pakcik tu bg salam, Sunit ngn bengangnya siap ckp "masuk je la pintu x kunci tu" suasana sunyi..selang setengah jam tu aku pun balik ngn bodyguard2 aku, Ziah, Ida dan beberapa org lagi...

lepas bagi salam, tetiba kne sound ngn Sunit..."Ros, brp kali ko nk bg salam?" errkk ... aku wat muka blur.. bodyguard2 aku lg blur.. ble plak aku bg salam byk kali? tetiba muka Sunit berubah smbl berkata... "alamak, aku rs pakcik sebelah umah la bg salam... sbb sblm tu nmpk pakcik tu kuar pagar umah dia..., ko la ni Ros suka lg wat sore lelaki.. aku ingt ko, mesti pakcik tu pk lain...".. x pasal2 aku yg x bsalah jd mangsa..Hampeh tol!!! :damn:

Sejak tu aku dh x wat sore laki lagi dh... kan3? x hingat la sejak ble... dan sejak tu jugak kita jd lebih baik dan sopan kan... gilak siot ajak pakcik tu msk umah bujang...

--> sore aku ayu tau!!!

5 comments:

cekeding said...

hahahaha lawaknyer..nak tergelak aku baca sambil flash back kisah2 dulu

AiKHaL KHaiRa said...

tu la pasal... masalahnya mbr2 ho yg lain sume dh lupa..hampeh!!! tu r blaja lg rajin2..kan cpt nyayuk..

aziah said...

ko nak tergelak nit, aku ni dah terkekeh2 dah kat depan pc...

Ied @ May said...

siapakah gerangan cekeding itu??? ape khabar la rumah tu skrg kan???

AiKHaL KHaiRa said...

cekeding tu sunit r.. he3 ko tgk la saiz dia, sib bek x letak kubing..he3